ایمپلنت مغزی گوگل، یادگیری را آسان می‌کند




استفاده از ایمپلنت‌های مغزی برای افزایش قدرت ادراک و هوش، تا به‌ امروز بیشتر در قلمروی داستان‌های علمی‌تخیلی درنظر گرفته می‌شد ؛ اما با ایمپلنت مغزی گوگل شاید این موضوع خیلی زودتر از آنچه فکرش را می‌کردیم ، وارد زندگی روزمره‌مان شود .

یک متخصص هوش مصنوعی می‌گوید:

ایمپلنت مغز گوگل می‌تواند به‌معنای پایان دادن به مدرسه باشد. به‌طوری که هرکسی می‌تواند هرمطلبی را به‌سرعت یاد بگیرد.

نیکول کیرینس، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت هوش مصنوعی Fountech می‌گوید:

فناوری می‌تواند زندگی ما را بهبود ببخشد و به‌طور کامل نحوه‌ی یادگیری ما را تغییر ‌دهد.

 

او همچنین در مصاحبه‌ای با روزنامه Daily Star توضیح داد که در حال کار روی نسخه‌ی جدیدی از هوش مصنوعی تکاملی هستند که می‌تواند انقلابی در شخصی‌سازی آموزش ایجاد کند؛ به‌طوری که هر کسی بتواند هر موضوعی را با کمک هوش مصنوعی یاد بگیرد.

او معتقد است که در طی ۲۰ سال آینده، مغز انسان با ایمپلنت‌های ویژه تقویت خواهد شد، بنابراین دیگر نیازی به حفظ‌کردن چیزی نیست.

او به خبرگزاری Daily Star گفت : «مردم دیگر نیازی نیست خودشان را برای نوشتن سوالاتشان به زحمت بیندازند؛ چرا که هرگونه پرسشی توسط ایمپلنت هوش مصنوعی به‌سرعت پاسخ داده می‌شود. این دستاورد به‌معنای پایان دادن به مدل یادگیری طوطی‌وار در مدارس است.»

این متخصص که بیش از دو دهه روی استارتاپ‌های هوش مصنوعی فعالیت دارد، اضافه کرد: «هوش مصنوعی گوگل به‌زودی در سر شما جای خواهد گرفت و این رویا به‌هیچ وجه دور از ذهن نیست. این به‌معنای داشتن یک دستیار واقعا هوشمند است که تقریبا مثل شما فکر می‌کند.» کیرینس معتقد است که با استفاده از چنین هوش مصنوعی، تمام افراد بین ۸ تا ۸۰ سال قادر به یادگیری هر چیزی مطابق با سرعت مدنظر خود خواهند بود .

 

 

ایمپلنت مغزی گوگل، یادگیری را آسان می‌کند

ایمپلنت مغزی گوگل، یادگیری را آسان می‌کند

سایت Fountech در مطلب خود نوشت : «برای کسانی که درک عمیقی از تکنولوژی هوش مصنوعی ندارند، AI ممکن است به‌عنوان مفهوم بیگانگان فضایی به‌نظر برسد. باوجود این ، معمای اساسی در این موضوع بسیار ساده است و چیزی جز توانایی کامپیوتر یا ماشین برای فکر کردن، یادگیری و تقلید هوشمندانه‌ی رفتار انسان نیست.»

زمانی‌که بحث درباره‌ی نقش هوش مصنوعی در یادگیری می‌شود، باید دانست که ما هنوز در ابتدای راه هستیم. اما نباید این‌گونه تصور کرد که تا زمان کاربرد عملی این فناوری در زمینه‌ی آموزش، هنوز دهه‌ها فاصله داریم.

منبع :زومیت



  • خرداد 15, 1398
  • |
  • بدون دیدگاه
  • |